Het is dubbelfeest bij De Groentjes. Afgelopen weekend waren wij 12,5 jaar getrouwd, een bijzonder jubileum waar ik later meer over ga schrijven. Ik deel ons geheim.
Maar er is nog een jubileum te vieren! Het is 5 jaar geleden dat wij begonnen met vloggen, het delen van ons leven. 
Omdat te vieren mogen wij een Sodastream DUO weggeven. Lees de blog goed en kijk wat je daar voor moet doen.

5 Jaar vloggen, 5 Jar “De Groentjes”

Het is vijf jaar geleden dat wij begonnen zijn met vloggen. Iemand vroeg in een Facebookgroep of het niet tof was om te gaan vloggen. Toentertijd  deel ik af en toen een blog over wat wij meemaakte. Maar ons leven delen met de wereld op YouTube had ik niet gedacht. Matthijs en ik keken elkaar aan en dachten: waarom ook niet?

Zo gezegd, zo gedaan en zie waar wij nu staan! Ruim 7000 abonnees op ons Youtube kanaal, 17K op Tiktok en heel wat lieve volgers op Facebook en Instragram. In de afgelopen jaren hebben wij veel mensen mogen inspireren. Van artsen tot mensen die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg. Van kinderen die zelf een beperking hebben tot ouder met een kind met een beperking. Meest dankbaar voor al die mensen die “anders” zijn gaan kijken naar iemand met een beperking en de vele inclusieve projecten.

Onze aller eerste vlog

Wie jarig is….

Het succes vangen vloggen (en bloggen) had nooit zonder jou gekund! De support en lieve woorden, van jou, onze volger, is immens. Daarvoor willen wij jou bedanken!. Dus onder het mom van ‘Wie jarig is trakteert’ mogen wij in samenwerking met PR matters en Sodastream mogen wij de nieuwe Sodastream DUO weggeven!

Wij zijn al een hele poos fan van Sodastream. Wij hebben echt nog een oudje, maar gebruiken hem bijna dagelijks. Ideaal om in een handomdraai een bruiswater te maken. Ik neem het ook mee naar mijn werk. Even een andere sensatie dan alleen “gewoon” water.

Pakket Sodastream onder de kerstboom
Sodastream DUO

Sodastream DUO

Ik zie het steeds meer om mijn heen, mensen die alles homemade maken. Van zeep tot brood en van bier tot soep. Het liefst ook met natuurlijke ingrediënten. Uiteraard mogen de homemade  prikwater drankjes niet ontbreken. Een verfrissend drankje van kraanwater, kruiden en fruit, voor ieder wat wils. Wij verrassen graag andere mensen met de verfrissende drankjes met behulp van Sodastream DUO.

Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat heb je binnen een paar seconde bruiswater op tafel staan. Het apparaat is draadloos, dus heb je gasten die zich thuis voelen dan kunnen zijn het zelf ook maken. G Een SodaStream bruiswaterapparaat werkt met een CO2 cilinder, goed voor zo’n 60 liter aan water met prik.

Het toffe aan de DUO is dat het niet alleen geleverd wordt met de herbruikebare plastic flessen, maar ook stijlvolle glazen flessen. Dankzij haar moderne design met RVS-details en gemaakt van hoogwaardige materialen ziet het er ook mooi uit. Tja, het oog wil ook wat.

Wist je dat…

  • Vandaag de dag er in miljoenen keukens wereldwijd een SodaStream apparaat staat?. 
  • Met één SodaStream CO2 cilinder je 60 liter bruisend water maakt en daarmee bespaar je dus 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes (!) van 0,5 liter. 
  • In 80% van de huishoudens met een SodaStream men meer water is gaan drinken na de komst van het apparaat.
  • Mensen met een SodaStream apparaat dagelijks gemiddeld 50% meer water zijn gaan drinken. 

Meer info? Check dan de website van Sodastream.

WINACTIE Sodastream DUO

In samenwerking met PR Matters en Sodastream mag ik een tof pakket weggeven!

GESLOTEN

Gefeliciteerd Lianne Baartse.
Jij hebt de sodastream gewonnen!