Kleding voor Mirthe vinden is een uitdaging. Ik merk, nu ze ouder wordt, dit steeds meer moeilijker wordt. Spijkerbroeken kan ze niet aan, want die zitten niet lekker en ze kan er niet goed in bewegen. Een jas kan alleen als deze al aangepast is of als we deze zelf aanpassen. Door Mirthe’s vergroeiingen (schrijf ik later meer over) kan zij alleen kleding aan van rekbare stof of wijd vallend is. Maar ik heb Louder! ontdekt.

Ik heb altijd een “zwak” gehad voor kindermerkkleding. Merken als Z8 en Sproet&Sprout zijn mijn favoriet. Inmiddels vind ik het veel leuker om kleinere (groeiende) merken te steunen. Zo kwam het merk Louder! op mijn pad.
Louder! is een opkomend merk dat exclusief verkrijgbaar is via Mini & More. Mini & More verkoopt outlet kinderkleding van toffe merken met korting van 50-90%. Zij willen de klanten voorzien van een mooi aanbod en zo is Louder! Kidswear geboren.

Louder! is a way of life.

Vind je niet dat iedereen zijn stem mag laten horen? Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking. Louder! is er voor alle kinderen. Mirthe kan niet een mening geven zoals jij en ik dat met woorde doen, maar zij laat wel van zich horen. Door lachen en huilen geeft zij haar mening. Door te leven laat zij zien wie ze is een waar wij voor staan.
Wat mij erg trekt is dat dit merk staat voor leuke kleurrijke en comfortabele kleding. Vooral dat laatste is voor Mirthe een must.
Voor jongens is de insteek dat Louder! kleding sportief, kleurrijk en comfortabel moet zijn. Natuurlijk geldt voor de meiden hetzelfde.
Je laten horen en laten zien is een “way of life”.

Kleurrijke Zomercollectie.

Het eerste wat ik denk bij het zien van de nieuwe zomercollectie is, WOW! Het statement van Louder! liegt er niet om. De kleuren spatten van mijn scherm af. 

Zomerse motiefjes, regenboogprintjes en toffe teksten. Er is ruime keuze en voor ieder wat wils! Nu hebben wij maar één kind, maar alle kleding is super goed te combineren, voor jongens en meisjes.

Voor diegene die ons al een beetje kent weet dat ik gek ben op de regenboog. Op alle kleuren van de regenboog, ook al blijft groen mijn favoriet. De regenboog heeft ook een speciale betekenis voor ons. Niet alleen is het een teken van hoop maar het kleurt ons leven. Je kan de kleurplaat van het leven me vullen.
De teksten op de shirts en jurkjes stralen vrolijkheid uit. Precies wat bij de zomer past!

Jurkjes, leggings en meer

Zoals je eerder in deze blog gelezen hebt, is goede en soepele kleding voor Mirthe, en ons, erg belangrijk. Voor ons Mirthe omdat het niet te strak moet zitten vanwege haar scoliose. Voor ons, omdat Mirthe spastisch is en wij haar aankleden.
Samen met Matthijs zochten wij een aantal kledingstukken uit.
Uiteraard het jurkje met de regenboogkleuren. Daarnaast een zomergeel jurkje zonder mouwen en een donkerblauwe jurk met de tekst “Fun Fun Fun”.

Naast de jurkjes bestelden wij twee leggings die bij alle drie de jurkjes passen. Mirthe draagt maat 140/146 wij kochten maat 146/152. Liever te groot dan te strak. Trouwens, grotere maat betekent makkelijker aankleden. Wat niet geheel onbelangrijk is bij een kind met spastische armen en benen. Stuk voor stuk lief en stoere kleding.

Soepel en comfy kinderkleding

Paar weken terug ontving ik het pakketje met kleding voor Mirthe. Ik moet iets bekennen, ik heb een tic. Alle stoffen, kleding en materialen moeten even tussen mijn vingers glijden. De stoffen van Louder! Kidswear zijn fijn en rekbaar. Het enige is dat de leggings iets minder rekbaar zijn aan de bovenkant. Bij Mirthe zit het daarom iets strakker. zij draagt natuurlijk incontinentiemateriaal. Eerlijk is eerlijk het is zeker comfortabele kleding. Perfect voor in de rolstoel of om in te chillen in de bedbox. 

Mirthe heeft de kledingsetjes gepast en begon heel hard te lachen zodra ze de jurk met de regenboogkleuren aan had.
Zelf vind ik de blauwe jurk met ”Fun Fun Fun” haar het mooist staan. Haar blauwe ogen komen nog meer naar voren. Op koude zomeravonden zijn de jurkjes perfect te combineren met een fijn vestjes. Ik had nooit verwacht dat geel haar zo mooi zou staan.

Even goed om te weten. De kleding is verkrijgbaar van maat 86 t/m 164. De prijs varieert van €9,95 tot €24,95.
Kortom ik ben fan!

Winactie

Wil jij ook dit op komende merk ontdekken? Ben je net zo enthousiast als wij?
Dan heb ik goed nieuws! Ik mag een shoptegoed ter waarde van van €25,- weggeven.

Laat hieronder weten wat jij van het shoptegoed gaat bestellen!