Drie keer is scheepsrecht zeggen ze toch?
Dat is ook echt zo! Paar weken terug ging kon ik eindelijk mee met de Blogboot. Een terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door Marguerita van Marstyle.

Ik zou al twee eerdere edities meegaan, maar helaas gooide Mirthe roet in het eten. Gelukkig was er vandaag niets wat deze editie in de weg kon staan. 

Ontmoeting met toffe bloggers

Met de trein reisde ik naar Amsterdam. Het herfstzonnetje scheen. Toen ik aankwam bij mijn bestemming waren er al wat bloggers aanwezig. Onder andere mijn blog-vriendinnen Miriam van MeervanMir en Peggy. Miriam had ik al een paar dagen eerder ontmoet. Peggy nog niet, maar wel heel veel mee geappt.

Ik ontmoette ook Amanda van KiddoWz. Met haar heb ik een samenwerking lopen voor mijn eigen webshop. En er waren nog meer leuke bloggers aanwezig!

Boottocht Amsterdam

Onder het genot van een hapje en drankje maakten wij een boottocht Amsterdam. Allemaal mogelijk gemaakt door Starboard Boats. Zij organiseren privé rondvaarten op een luxe elektrische boot. Daarnaast organiseren zij maandelijks boottochten waarbij plastic uit de grachten van onze hoofdstad wordt gevist.

Tijdens de rondvaart kregen wij ook presentaties van een aantal leuke merken.

Alle leuke bloggers bij elkaar

Jummie, bonbons!

Zodra iedereen voorzien was van drankje en zichzelf had voorgesteld nam Marguerita het woord.
Zij had een doos voor lekkere verrassingen mee, bonbons van chocoladebezord.nl.
Elk chocolaatje had zijn eigen (soms bijzondere) smaak. Wat dacht je van Likeur 43, banaan karamel, kokos ananas en onbekende smaken als, yuzu en kalamansi.

Het leuke van deze webshop is dat je de bonbons ook als relatie geschenk kan geven.
Bonbons met eigen verpakking. Wie weet wel een leuk idee doos te bestellen een “De Groentjes” verpakking.

In de goodiebag die wij eind van de vaart kregen zat ook een heerlijk doosje bonbons. Die waren thuis al snel op.

KRAEK horlogemerk met een missie!

Het woord was nu aan Janneke van Force PR. Zij vertelde op de over Vieve en Dave. Twee jonge ondernemers die de kans hebben gekregen om het horlogemerk KRAEK over te nemen. Zij hebben deze kans met beide handen gepakt.
Ze ontwerpen en maken niet alleen mooie horloges, maar ze hebben ook een prachtige missie!
Het verschil maken in de wereld door 5% van de omzet de doneren aan stichting Microkrediet voor Moeders in Azië. Deze vrouwen verdienen een kans om een eigen onderneming op te zetten. Zo kunnen zij een leven opbouwen en onafhankelijk zijn.
In 2005 en 2008 ben ik zelf in Azië geweest en heb met eigen ogen gezien wat een microkrediet te weeg kan brengen.

Vooraf mochten wij een kleur kiezen, zilver of rosé goud. Ik heb voor de kleur rosé gekozen. Maar waarom wij dit moesten doorgeven werd tijdens de presentatie duidelijk. Wij kregen allemaal een prachtig horloge! Één van de voordelen van de horloges van KRAEK is dat je de bandjes kan wisselen. Zo kan je het afwisselen, bijvoorbeeld om te matchen bij je outfit.

Met deze 3-in-1 machine ga ik schoonmaken nog leuk vinden.

Schoonmaken, ik heb er een bloedhekel aan. Het is algemeen bekend dat ik super chaotisch ben. Opruimen en poetsen komen niet in mijn woordenboek voor. Gekscherend zeggen wij hier thuis dat Matthijs de poetsmiep is en ik de regelneef.

Op de blogboot vertelde Marcel van van Witt Benelux over de Roidmi RS70.
Een stofzuiger, deel en poetsmachine in één.
Ik keek mijn ogen uit naar wat dit apparaat allemaal kan. Hij is draadloos en kan zo’n 80 minuten zuigen, dweilen of poetsen. Ideaal voor ons gezin, eigenlijk vooral voor mij. Geen gedoe met snoeren en lekker snel. Leuk weetje: er is een app die aangeeft hoelang je nog kan stofzuigen/dweilen.

Daarnaast kregen wij ook nog een demonstratie van de WItt slowjuicer. En mochten we een “heerlijk” gezonde smoothie proeven. Voor mij later er iets te veel gember in. Wat een gezelligheid op de blogboot.

Als verrassing kregen wij een Blender to go mee. Thuis heb ik een heerlijke smoothie gemaakt. De beker die op de blender dit kan je makkelijk mee nemen. Er zit namelijk een draaidop bij met een tuit waarde uit kan drinken!

Voor herhaling vatbaar.

Na de blogboot heb ik nog een drankje gedaan met wat bloggers. Ik heb van dit uitstapje en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Ken jij al een van de merken?