De Sint is weer in het land en vele kinderen zetten hun schoen.
Uiteraard mocht Mirthe ook haar schoen zetten. De schoen hadden wij bij de tuindeur gezet. Voor de aftelposter en de kaart met “Welkom Sint & Piet”.  We zongen samen liedjes, Mirthe genoot er van. Maar wat zou de Sint en zijn pieten in haar schoen doen? 

Wat zit er in Mirthe’s schoen?

Mirthe was er helemaal klaar voor. Pietensjaal om en Pietenmuts op. Wij zagen als eerste een zwart zakje met de tekst “Pietje Mirthe” er op. Nu was haar outfit helemaal compleet.
Maar er kwam ook iets uit het zakje! Het was nog een cadeautje! Het was prachtig ingepakt met prinsessen op het cadeaupapier. Samen voelden we wat er in het pakje zat. Uit en pakje kwamen super lieve sieraden te voorschijn.

De leukste kindersieraden

De sieraden zijn van Leuke Kindersieraden. De webshop wordt gerund door Dustin en Doortje Wanders, de ouders van de 3 leuke kinderen. Pssst, Doortje heeft ook een eigen blog Doortjes Blog, waar ik ook af en toe voor schrijf.
Doortje en Dustin waren op zoek naar leuke kindersieraden voor en dochters. Het was een flinke zoektocht, want het aanbod was niet passend. Uiteindelijk zijn zij een webshop gestart met passende sieraden voor kinderen. Alle accessoires zijn van echt zilver en goede kwaliteit.

Lieveheersbeestje

Mirthe heeft een armbandje en een ketting gekregen. Beide zijn voorzien van de liefste lieveheersbeestjes.  Ook al ziet het er fragiel uit, het zilveren kettinkje is sterk en van goede kwaliteit.
Mirthe was er helemaal blij mee. Ook al is Mirthe nog niet helemaal beter, toch kwam er een klein lachje vanaf. Want dat zilver glinstert erg mooi! Als er iets is waar Mirthe van houdt, is het glitter en glimmer. 
Zowel de ketting als het armbandje zijn verstelbaar. Heel handig, zo kan je er extra lang van genieten.

Feestdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn de kindersieraden een zeer geschikt cadeau.
Want zeg nou zelf, wie wil er niet prachtige oorbellen als schoencadeau. De oorbellen dragen met kerst en dan onder de boom een armband en ketting vinden? Ik zie het al helemaal voor me! Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van de Leuke Kindersieraden!

WIN

Wij voelen ons een beetje Sint en zijn Pieten, want wij mogen een prachtige zilveren (verstelbare) ring weggeven (T.W.V. €14,95)!
Wat je daar voor moet doen?

Win deze ring
  • Volg ons op Intstagram
  • Like de post op Instagram 
  • Laat een reactie achter op de post op Instagram!

Geen Instagram? Niet getreurd!
Tot en met 31 december 2020 krijg je met de code “GROENTJES” 15% korting op het gehele assortiment!

Heb jij een bijzonder sieraad?