Ik was hoogzwanger (36 weken) van Mirthe toen we, op 12 april 20120, de sleutel van onze huidige woning kregen. We verhuisden van een twee-kamerappartement naar een eengezinswoning. We groeiden ons appartementje uit.
Er moest erg veel gebeuren. Onze prioriteit lag bij de benedenverdieping, slaapkamer en babykamer. Met hulp van familie en vrienden werd ook de logeerkamer gerealiseerd.
Twee weken later, op zaterdag 28 april 2012, vond de verhuizing plaats. Ik was toen 38 weken in verwachting. Precies een week na de verhuizing werd Mirthe geboren.

Mirthe’s babykamer

Mirthe groeide niet volgens ‘het boekje’. Binnen een jaar kreeg Mirthe een hooglaag bed. Een grote mensen bed die in hoogte verstelbaar is.
Maar dat grote bed paste niet in haar kamertje, dus Mirthe ging naar de logeerkamer. Een prima kamer met een leuk behang, maar niet de kamer die we voor haar hebben uitgekozen.

Logeerkamer werd Mirthe’s kamer

Er kan een hoop gebeuren in 8 jaar tijd. Mirthe groeit op haar eigen tempo. Het is nu tijd voor een nieuwe kamer. 

We hebben hele gaaf producten mogen ontvangen van LiefsLabel (www.liefslabel.nl).
LiefsLabel is een heel gaaf bedrijf dat gerust wordt door de enthousiaste Brenda.
Haar doel: mensen verrassen en ze te raken door momenten nét iets mooier maken dan dat ze al zijn.
Dat doet zij echt. Paar weken terug ontvingen wij een groot pakket. Het kaartje die er bij zet raakte ons:

“Lieve Mirthe,

Soms is groot worden niet zo vanzelfsprekend en daar weet jij volgens mij alles van. Bij deze onze LiefLabel meetlat als symbolisch cadeau voor jullie groei als gezin. En een bord voor in je nieuwe kamer.

Liefs, Bren”

Wat is dit waar. Groeien volgens ‘het boekje’ is voor Mirthe niet vanzelfsprekend. Soms is dat voor ons ouders best moeilijk. Maar juist door wat wij meemaakt hebben en nog mee gaan maken zijn wij als gezin gegroeid. 

Alle cijfers en streepjes op de meetlat zijn met de hand gebrand door Brenda.
Elke lat is daarom uniek. Daarnaast kan je de meetlat naar wens laten personaliseren. 
Onze meetlat is voorzien van de tekst ‘De Groentjes’. We hebben ook een bord gekregen voor Mirthe’s nieuwe kamer: Mirthe’s Jungle (https://liefslabel.nl/product/tekstbord-groots/). We weten al precies waar we deze gaan ophangen!

De meetlat heeft een plek in de woonkamer gekregen. Elke dag herinnert deze ons aan waar we vandaan komen. De zorgen over Mirthe, de nare momenten die we hebben meegemaakt, de mooie momenten. Het symboliseert vooral onze groei fysiek, mentaal en als gezin.

Groei is niet altijd vanzelfsprekend, maar iedereen groeit in zijn eigen tempo.

Sarah Groen

Wil je zo’n toffe meetalt? Je shopt hem t/m 30 september met 50% korting!
Ga snel naar https://liefslabel.nl/maak-je-meetlat/

Waar zou jij de meetlat neerzetten?