Ja, je leest het goed een blog over wasknijpers.
Maar wat heeft dat nu met ons gezin te maken? Nou meer dan je denkt!

Ik ontdekte van de week knijpertjes.nl. Een site vol met leuke knijpers. Wat mij raakte is de tekst op de homepage:

“De knijper als symbool van verbondenheid. 

Een wasknijper bestaat uit twee gelijke delen, verbonden door één stevige veer. 
Zonder elkaar kunnen ze niets, ze hebben elkaar nodig om sterk te staan, zoals ook wij elkaar nodig hebben en kunnen versterken.
Je geeft niet zomaar een wasknijper maar een houten knijper met een verhaal en een blijk van waardering!

Iedereen vindt het toch fijn om verbonden te zijn?!”

De wasknijper die symbool staat voor gelijkheid en verbondenheid. Dit is precies wat wij met onze vlogs en blogs willen laten zien. Wij staan voor inclusieve samenleving. Mensen met een beperking zijn gelijk aan mensen zonder beperking. We willen mensen met elkaar verbinden, jou een kijkje geven in ons leven. Zo hopen wij op meer begrip en meer inclusie in de maatschappij.

We mochten wasknijpers uitzoeken op de website. Ze hebben zoveel keus en leuks!
Wat denk je van thema knijpers (geboorte, feest, kerst, relatiegeschenk) of knijpers met een print, eigen opdruk en nog veel meer. Wij hebben gekozen voor magneet knijpers https://knijpertjes.nl/collections/magneetknijpers 
Deze knijpers zijn voor zien van een magneetje en super leuk voor op de koelkast bijvoorbeeld. 
Onze knijpers hebben we gebruikt op ons kaartenrek. Daar hangen alle kaartjes aan die wij van familie, vrienden, kennissen en volgers ontvangen. Nu kunnen we nog meer kaartjes en fanpost kwijt! Want door al die leuke post die we mogen ontvangen voelen wij ons verbonden met jullie. Vooral in tijden van vreugde en verdriet die wij het afgelopen half jaar gekend hebben.

Post ontvangen is fijn, maar misschien is het versturen van een kaart nog wel mooier.
Samen met Mirthe heb ik post gemaakt voor hele lieve buren. Tijdens de lockdown wilden zij iets voor ons betekenen. Zij konden niet naar hun moestuin en wilden daarom graag ons voortuin onderhanden nemen. Deze buren kenden we nog niet goed, maar we voelen ons verbonden. Daarom een tekening en een zelfgemaakte kaart. De tekening en kaart zitten aan elkaar vast met een knijpertje voorzien van de tekst “bedankt”. https://knijpertjes.nl/products/mini-knijpers-hout-bedankt 

Wij zijn enthousiast en gaan zeker nog wat knijpers bestellen, want ik heb nog zoveel leuke ideeën!

O ja, ben jij nu net zo enthousiast als wij? Ga dan naar de webshop!
Je kijkt 10% korting op totale aankoop. Gebruik daarvoor de code: GROENTJES.
De actie is geldig t/m 30 september 2020.

Verbonden zijn met elkaar, dat is toch het mooiste wat er is? 
Zeker in de onzekere tijd waarin wij nu leven.
Met wie voel jij je verbonden?