In een eerder vlog vertelde wij over het begin van Mirthe’s leven. Hoe zwaar dit voor ons was.
Mirthe huilde veel.
In onze nieuwe vlog nemen we jullie weer mee. We vertellen over de gehoorproblemen van Mirthe. Hoe wij daar achter zijn gekomen. Meest memorabele was dat de audioloog ons vertelde:” Wel blijven praten tegen haar, dat is heel belangrijk”. Voor ons eigenlijk heel logisch. het verbaasde dan ons ook toen de vrouw vertelde dat er ouders zijn die niet meer tegen hun kind praten als ze weten dat het doof is. Je weet nooit wat je kind mee krijgt. Op een verjaardag nog over gehad. Iemand zei tegen mij:” Volgens mij krijgt Mirthe veel meer mee! In het begin vond ik bijzonder dat jullie tegen Mirthe bleven praten, maar nu ik haar zo zie is het logisch. Ze voelt de adem, trilling van geluid, en krijgt meer mee dan we denken”. Dat ze de trillingen voelt is zeker. dat ze meer meekrijgt dan we denken? Daar sluiten wij ons volledig bij aan.